Profilkläder

New Wave / Clique
T-shirt, pike, sweatshirt, klubbkläder, strumpor, kepsar, jackor, egendesignade logomössor och strumpor.

Grizzly
Med Grizzly är det lätt att synas. Ett imponerande stort sortiment av profilkläder – snygga, stilrena och klasiskt sportiga plagg, för äventyr i skog och mark, på land och hav eller i karriärens äventyrliga vardag.
T-shirt, pike, sweatshirt, klubbkläder, strumpor, kepsar, paraplyer, handdukar, jackor.

D.A.D
DAD är ett svenskt varumärke med sjölivsinspirerade och funktionella profilkläder för företag i framkant. Påkostade, kvalitativa plagg som alltid visar dig från din bästa sida. Oavsett hur, var eller när du väljer att synas…

Marin Alpin
Marin Alpin är ett nytt och trendigt varumärke från Norge som ständigt arbetar fram nya, innovativa kollektioner med inriktning mot sport och aktiviteter.

No Problem
T-shirt, pike, sweatshirt, klubbkläder, handdukar, jackor.

Derby of Sweden
Derby of Sweden tillverkar skjortor, slipsar och halsdukar av högsta kvalitét. Redan 1933, alltså för över 70 år sedan, så bestämde vi oss för att arbeta med material och sömnad av yttersta kvalitet. I sortimentet finns både tidlösa klassiker och nyheter med modernt snitt.

Texstar
På Texstar gör vi kläder som sänder tydliga signaler. Kläder som utstrålar mod och karaktär med en stadsinspirerad design. Kläder som är anpassade för hur vi lever vårt dagliga liv. Kläder som både har rätt look och känsla och samtidigt är praktiska och funktionella. Vår vision är att ett plagg från Texstar ska kännas lika rätt som ett plagg du själv köpt till din privata garderob - även om du fått det från ditt jobb.

Buxbom
T-shirt, fleece, piké, skjortor, stickat, softshell, väskor mm.